Land Cruiser - klar for de tøffeste utfordringene

Land Cruiser 2.8 High Power DLX 4WD aut vare

Leasing kr 4.290,- pr mnd eks mva*

Forskudd kr 0,-

Fastrente i 3 år med Leasing Plus. Rente 3.15%.

Land Cruiser 2.8 High Power DLX 4WD aut vare

Leasing kr 1.590,- pr mnd eks mva*

Forskudd kr 100.000,-

Fastrente i 3 år med Leasing Plus. Rente 3.15%.

Land Cruiser 2.8 GX 4WD aut vare

Leasing kr 5.190,- pr mnd eks mva*

Forskudd kr 0,-

Fastrente i 3 år med Leasing Plus. Rente 3.15%.

Land Cruiser 2.8 GX 4WD aut vare

Leasing kr 2.290,- pr mnd eks mva*

Forskudd kr 100.000,-

Fastrente i 3 år med Leasing Plus. Rente 3.15%.

 

 

Styrke og hensikt i hver linje

Land Cruiser har et moderne og robust eksteriør. Det starter med panseret som er formet slik at føreren får bedre oversikt midt foran bilen. Lyktene og luftinntakene er plassert høyere for å gi maksimal beskyttelse og vadedybde.

Sikkerhet under alle forhold

Land Cruiser er utstyrt med sikkerhetsteknologiene som kalles Toyota Safety Sense. De er utviklet for å forhindre eller redusere skader i tilfelle kollisjon og skape tryggere forhold i en rekke andre trafikksituasjoner. Teknologiene omfatter kollisjonsvern (PCS) med fotgjengergjenkjennelse, adaptiv fartsholder (ACC), filskiftevarsling (LDA).

Klar for de tøffeste utfordringene

Fra gjørmedype grusveier i vårløsningen til snødekte, ubrøytede skogsbilveier - i Land Cruiser har du bilen som er laget for å ta deg hele veien frem - og trygt tilbake. Det er disse unike egenskapene som har gjort bilen legendarisk - fra Fujifjellet via ekvator og deromkring til Nordpolen.

Komfort skapt av fagfolk

Land Cruisers spesielle kombinasjon av håndverk og gjennomført detaljarbeid sikrer deg en enestående kjøreopplevelse under alle forhold. Komforten i kupeen er enda høyere med ventilerte seter foran, justerbart ventilasjonssystem for passasjerene bak og automatisk klimaanlegg med 3 soner og innfellbare speilhus.

Midtkonsollen er utstyrt med en stor skjerm for Toyota Touch med Go multimediasystem. Alle knappene er gruppert etter funksjon og plassert i egne soner. Alle kontroller og funksjoner er lettbetjente også når kjøreforholdene er ekstreme.
Kontrollpanel for klimaanlegget bak: Passasjerene i baksetet kan justere kupetemperaturen slik de selv ønsker det for best mulig komfort underveis.

Toyota Safety Sense består av seks nyutviklede, aktive sikkerhetsteknologier: Kollisjonsvern (Pre-Collision System PCS), filskiftvarsling (Lane Departure Alert LDA), automatisk fjernlyskontroll (Automatic High Beam AHB) og skiltgjenkjennelse (Road Sign Assist RSA). Hensikten er å redusere trafikkulykker så mye som mulig og skape et tryggere trafikkmiljø for alle og gjøre det enda enklere og sikrere å være bilfører.

  • Kollisjonsvern (PCS) bruker kamera og lasersensorer for å oppdage kjøretøyer og hindringer i veibanen foran bilen og kan bidra til å redusere risiko for, eller forhindre, kollisjoner.
  • Filskiftvarsling (LDA) varsler deg om bilen er i ferd med å kjøre ut av kjørefeltet uforvarende.
  • Automatisk fjernlyskontroll (AHB) sørger for at du kjører sikrere og har best mulig sikt ved mørkekjøring.
  • Skiltgjenkjennelse (RSA) viser føreren viktige trafikkskilt på informasjonsskjermen i instrumentpanelet.
  • Adaptiv Radar Cruise Control (ACC) Den adaptive fartsholderen sørger for at bilen holder stabil og sikker avstand til forankjørende.
  • Kollisjonsvern med autobrems (PCSPD) og fotgjengergjenkjennelse bruker et kamera og en radar for å oppdage mulig kollisjonsrisiko med fotgjengere.

*Toyota Leasing Plus 36 md bindingstid, 45 000 km. Rente 3.30% over 3 år. To av disse tilleggstjenestene må være med: Serviceavtale, Drivstoffkort, Dekkhotell eller Toyota Forsikring. Total kostnad DLX uten forskudd kr 154.440,-. Etabl.gebyr 4 592,- og termingebyr 125,- tilkommer. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 0,77 l/mil, fra 203 g/km, fra 37,1 mg/km