Proace - en varebil for alle typer oppdrag!

En Proace for alle slags jobber!

Proace er en bil for alle som har bil som del av sitt arbeid og som trenger å frakte verktøy og materiell. Da kreves det at bilen er funksjonell, komfortabel og trivelig. Et godt økonomisk alternativ.

Nå tilbyr vi leasing uten forskudd!

Proace Medium 4x4 2.0 Diesel Comfort man vare

Leasing kr 4.790,- pr mnd eks mva

Forskudd kr 0,-

Fastrente i 3 år med Leasing Plus. Rente 3.15%.

Metallic lakk er inkludert

Proace Medium 2.0 Diesel Comfort Black Pack automat vare

Leasing kr 3.690,- pr mnd eks mva

Forskudd kr 0,-

Fastrente i 3 år med Leasing Plus. Rente 3.15%.

Metallic lakk er inkludert

Proace er utviklet for å oppfylle alle krav til transportbil. Fra små håndverksbedrifter til store selskaper, kan du finne en Proace-modell som er tilpasset behovene. Velg mellom to karosserityper, tre lengder og velg mellom 4 eller 5 dører og forskjellige konfigurasjoner av bakdøren.

Kapasiteten er imponerende, det er lett å komme til og med tre lengder gir Proace plass for alle slags behov. Om Smart Cargo-løsningen med åpning i bakveggen tas i bruk, er det plass til kolli opptil 3,3 meters lengde i alle modellene, også den minste Compact-versjonen. Proace Medium måler totalt 4,9 meter og Proace Lang 5,3 meter.

 

Med sine komfortable kupeer, intelligente løsninger med mobilt kontor og praktiske lasterom blir varebilen Proace en god og funksjonell arbeidsplass.

Proace er lettkjørt, går mykt og stille og har behagelige seter som støtter kroppen. Det gjør lengre turer behagelige og komfortable - selv med tre personer i forsetet.

Den innovative Smart Cargo-løsningen kombinerer tre funksjoner_ mobilt kontor, sammenleggbart forsete og lasteluke i bakveggen. Smart Cargo gjør Proace enda mer praktisk og anvendelig.

Navigasjonssystemet i Proace kan leveres med 7" multimediaskjerm slik at hvor du enne er kan du fokusere på jobben og hente den informasjonen du trenger.

*Toyota Leasing Plus 36 md bindingstid, 45 000 km. Rente 3.15% over 3 år. To av disse tilleggstjenestene må være med: Serviceavtale, Drivstoffkort, Dekkhotell eller Toyota Forsikring. Total kostnad Proace 4x4 uten forskudd kr 172.440,-. Etabl.gebyr 4 592,- og termingebyr 125,- tilkommer. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: Proace fra 0,55 l/mil, fra 144 g/km, fra 48.2 mg/km. Forbehold om feil.