Camry Hybrid

Ytelse møter eleganse

Nye Camry Hybrid byr på stil og ytelse.

Nye Camry Hybrid er spennende å kjøre. Toyota har laget banebrytende hybridbiler i over 20 år - og nå har vi innført den nye teknologien i Camry for å tilby hybridytelser på en helt nytt nivå.

Nye Camry Hybrid har det hele. Den kombinerer alle fordelene i en avansert sedan med alle fordelene til en hybrid fra Toyota. Resultatet er en bil med fantastisk utseende, enestående komfort og et vell av intuitiv teknologi - samtidig som den gir en helt spesiell kjøreopplevelse på et nytt og høyere nivå for hybridbiler.

Camry Hybrid aut Premium

Kr 499.900,-*

Inkludert metallick lakk og vinterhjul

*Inkludert frakt og leveringsomkostninger.

Camry Hybrid aut Premium

PrivatLeie kr 3.790 pr mnd**

Inkludert metallick lakk og vinterhjul

**3 år/30 000 km. Forskudd kr 80.000,-, Rente 2,95% i 3 år

 

Den nye 2,5 liters motoren sørger for en unik kjøreopplevelse og bidrar til en samlet hybrideffekt på hele 218 hk. Samtidig er drivstofføkonomien utmerket og CO2-utslippene lave. Førsteklasses lydisolering sørger for at vei- og vindstøy holdes ute fra den komfortable kupeen.

Bygget for å tilfredsstille både fører og passasjer

På den nye TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) stiller Camry Hybrid med høyt sikkerhetsnivå, utmerkede kjøreegenskaper og intuitiv, ny teknologi. TNGA sørger for et lavt tyngdepunkt, et velavstivet karosseri og avansert fjæring med MacPherson oppheng foran og doble fjærben bak. Det gir en bemerkelsesverdig veikontakt, høy komfort og en følelse av kontroll som er en forutsetning for virkelig kjøreglede. Hver minste detalj er optimalisert, fra et lavere panser som gir bedre oversikt til et nytt instrumentpanel som gjør det enkelt å oppfatte viktig
informasjon.

Styrke til å levere - i byen og på motorveien

Hjertet i Camry Hybrid er den helt nye Dynamic Forcemotoren – en 2,5 liters bensinmotor med lav vekt som tar hybridteknologien til et nytt nivå. Den leverer rikelig kraft allerede ved lave turtall og utvikler høy effekt i høyere hastigheter. De dynamiske ytelsene sørger for uanstrengt akselerasjon. Kombinasjonen av direkte innsprøyting og ventilinnsprøyting gir en enda bedre kjøreopplevelse.
Dessuten har motoren klasseledende termiske ytelser som
bidrar til den gode drivstofføkonomien.

Motor: 2.5 l Hybrid Dynamic Force E-CVT

Effekt 218 hk
WLTP drivstofforbruk* 5,3–5,5 l/100 km
WLTP CO2-utslipp* 119–125 g/km
Akselerasjon 0–100 km/t 8,3 sek

e-CVT = elektronisk kontrollert, trinnløs automatisk girkasse
* Blandet kjøring

Camry Hybrid definerer elegant design

Camry Hybrid fremstår som en elegant sedan med høy kvalitet. Den slanke, moderne profilen er forsterket av nydesignede aluminiumfelger på 17'' eller 18''. Fronten har en bred grill og stilige LED-lykter. Camry Hybrid har en helt spesiell utstråling enten du studerer den forfra, bakfra eller fra siden.

En bil som er laget for at alle skal ha det komfortabelt

Kupeen i den nye Camry hybrid kombinerer førsteklasses håndverk med all den plassen og de praktiske løsningene du trenger. Det er brukt kvalitetsmaterialer over alt,
og utforming av takhøyden, benplassen og i bredden i skulderhøyde er rikelig. De langstrakte linjene i dashbordet forsterker inn-trykket av plass foran og i utformingen av førerplassen er det lagt vekt på at du skal finne en ideell kjøreposisjon.

Teknologi som gir en enda bedre kjøreopplevelse

Ha det komfortabelt underveis og vær våken og opplagt når du kommer frem. De mange teknologiske løsningene er designet for å gjøre det enda bedre å være fører eller passasjer i Camry Hybrid. Nyttig informasjon, som kjøreanvisninger fra navigasjonsanlegget, er sømløst integrert i tre skjermer slik at du alltid har den informasjonen du trenger. Lydanlegget fra JBL sørger for en fantastisk gjengivelse av musikken din og takket være Bluetooth®, har du full tilgang til telefonene din med kontaktlister, meldinger og det som skal til for å ha kontakt med verden omkring deg. En trådløs lader, sørger for at kompatible telefoner lades enkelt og raskt, uten kabel – akkurat som bilen.

Ren og klar lyd

En 8'' berøringsstyrt skjerm gir tilgang til musikkanlegget, navigasjonsanlegget og flere andre funksjoner.

Siden bilen er så godt isolert mot støy utenfra, blir kupeen et ideelt sted hvor du kan lytte til et avansert prisbelønt lydanlegg fra JBL.

  • Alle 9 høyttalerne er individuelt tilpasset kupédimensjonene og overflatematerialene i Camry.
  • Spesielle høyttalere med full frekvensgang sørger for en fantastisk musikkgjengivelse også for baksetepassasjerene.
  • En basshøyttaler med 2'' bred åpning er plassert i bagasjerommet for god og kraftfull bassgjengivelse.
  • Den innovative Clari-Fi™-teknologien gjenskaper kvaliteten på musikken og gir en livaktig lytteopplevelse.

Utstyrt med tanke på det som kan ligge foran

Toyota Safety Sense er en rekke avansert teknologier for førerassistanse som er standardutstyr i den nye Camry Hybrid. Teknologiene bidrar til sikrere kjøring og gir trygghet for både deg og dine passasjerer. Systemet registrerer en rekke forskjellige situasjoner med potensiell kollisjonsrisiko, det «leser» viktige skilt langs veien og gjør det enklere å være sjåfør i dagens travle og krevende trafikk. En blindsonemonitor overvåker dødvinklene på begge side bak bilen som ellers er vanskelige å se, og øker sikkerheten når du skifte kjørefelt og ved forbikjøringer. Parkeringssensorer med
automatisk aktivering av bremsene, gjør det enklere å parkere bilen, mens en radar varsler om kjøretøy som nærmer seg for å krysse bak bilen når du skal rygge, og aktiverer bremsene om nødvendig.

Skiltgjenkjenning
Registrerer og «husker» viktige skilt langs veien og viser deg informasjon om f.eks. gjeldende fartsgrenser på multiinformasjonsdisplayet i instrumentpanelet.

Kollisjonsvern med fotgjengergjenkjenning
Systemet oppdager andre kjøretøy og forgjengere som er i veien. Om det oppstår risiko for kollisjon, varsles føreren. Om føreren ikke reagerer i tide, aktiveres bremsene automatisk.

Adaptiv Cruise Control, alle hastigheter
Sørger for at bilen holder konstant hastighet uten at du må holde foten på gasspedalen. Om avstanden til forankjørende blir mindre, reduseres hastigheten
automatisk slik at sikker avstand opprettholdes.

Automatisk fjernlyskontroll
Registrerer lyktene fra andre kjøretøy og skifter automatisk mellom nær- og fjernlys for sikrere mørkekjøring.

Filskiftvarsling med styreassistanse
Ved hjelp av et kamera registreres linjene langs kjørefeltet og systemet varsler med lys- og lydsignal om bilen begynner å bevege seg ut av kjørefeltet. I tillegg sørger styreservoen for hjelp til å korrigere en utilsiktet endring av kursen.

*Bilpris inkl frakt og leveringsomkostninger. **PrivatLeie 3 år/30 000 km, forskudd kr 80.000,-, total kr 216.440,-. Rente 2,95% over 3 år. Etablerings- og termingebyr tilkommer. Forbruk blandet kjøring 4,3-4,4 l/100 km, CO2 98-101 g/km, NOX 2,2 mg/km. Forbehold om skrivefeil.