Corolla 5 dørs Hybrid

Corolla Hybrid 1.8 Active

Den helt nye Toyota Corolla hybrid
Stilig, effektiv og en glede å kjøre, den nye Corolla er en bil for vår tid. Uansett hvor du skal og hvilken modell du velger, får du Toyotas selvladende hybridsystem. Og for første gang gir Toyota deg valget mellom to hybridmotorer - en 1,8 liter Hybrid og en 2,0 liter Hybrid Dynamic Force-motor - til samme modell. Begge har selvsagt alle fordelene som følger med TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) og sørger for utmerkede kjøreegenskaper.

Corolla 1.8 5 dørs HSD Active

Kampanjepris 349.900,-

Privatleie: 2.190,-/md**

Startleie: 50.000,- Varighet: 3 år/30 000 km, rente 1,95% fastrente 3 år

Inkludert metallic lakk og vinterhjul

Du kommer til å nyte å kjøre den nye Corolla
Toyotas hybrider gir kjøreglede. Hybridmotoren på 1,8 liter er smidig og kvikk i byen og gjør kjøringen enklere. Den nye Hybrid Dynamic Force-motoren på 2,0 liter, gir deg enda mer effekt, uten at det går ut over smidigheten. Uansett hvilken du velger, sørger begge for lavt forbruk og lave utslipp - og de bruker ingenting og slipper ikke ut noe når du kjører helelektrisk.

Len deg tilbake og slapp av
Kupeen i den nye Corolla er laget med tanke på komfort. Sportssetene gir kroppen din god støtte, holder deg på plass og er behagelige også på langkjøring. Rattet er plassert slik at det føles så naturlig som mulig slik at det ikke blir slitsomt å kjøre. På rattet har du knapper som styrer sikkerhetsfunksjoner, infotainment og lydanlegg slik at du kan ha hendene på rattet hele tiden. Varme i rattet er et viktig pluss i de kalde periodene av året.

Det moderne multimediasystemet, den innovative multiinformasjonsskjermen og det skinntrukkede rattet med 3 eiker sørger for at du har full oversikt og kan styre alt med fingertuppene.

Oppdag  helt nye Corolla

Bli kjent med verdens mest solgte bil

* Veil.pris inkl. frakt lev.og reg.omk. Årsavgift kommer i tillegg. **Finansieringeks Corolla: Startleie kr  50.000,- kr 2.190,-per mnd Totalt 128.840,-. Rente 1,95%.  Bindingstid 3 år /30 000 km. Tinglysning og etableringsgebyr tilkommer. Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: 0,33 l/mil, fra 76 g/km, fra 3 mg/km.  Med forbehold om skrivefeil.