Corolla Touring Sports Hybrid

Du vil like de friske kjøreegeskapene i Corolla TS Hybrid

Toyotas hybrider er morsomme å kjøre. De er utrolig smidige og kvikke, og når du kjører i byen vil du nyte stillheten som følger av å kjøre helelektrisk. De sparer drivstoff og reduserer utslipp samtidig som de er like lettkjørte som konvensjonelle biler. Og siden de er selvladende trenger du aldri å koble dem til nettet for å hente strøm. Derfor er det ingen overraskelse at Toyotas hybridmodeller hittil er valgt av mer enn 12 millioner bileiere rundt om i hele verden.

Hybrid har aldri vært bedre. Den nye 2,0 liters Hybrid Dynamic Force-motoren som er utviklet for Corolla løfter bilen til et nytt og spennende nivå, og leverer rikelig med kraft og uanstrengt akselerasjon for at du skal oppleve kjøreglede hver eneste gang du setter deg inn bak rattet.

Corolla 1.8 TS HSD Active

Kampanjepris 364.900,-

Privatleie: 2.390,-/md**

Startleie: 50.000,- Varighet: 3 år/30 000 km, rente 1,95% fastrente 3 år

Inkludert metallic lakk og vinterhjul

Corolla 1.8 TS HSD Active Tech

Kampanjepris 364.900,-

Privatleie: 2.590,-/md**

Startleie: 50.000,- Varighet: 3 år/30 000 km, rente 1,95% fastrente 3 år

Inkludert metallic lakk og vinterhjul

Den nye Corolla tar seg godt ut fra alle vinkler
Det første du legger merke til med den nye Corolla er det kraftfulle og dynamiske eksteriøret. Det blir enda mer iøyefallende med en av de mange mulighetene for to-tonelakk. Panseret er lavt og gir en slank profil som forsterkes av sportslige 18'' aluminiumfelger. Sett bak- og forfra legger du merke til at bilen er bred, noe som understrekes av grillen foran og det stilige lyktegruppene med LED-teknologi.

LED-lykter med flere lysstråler (Multi-beam)

Både bak og foran har lyktene LED-teknologi som gir lavt strømforbruk og høyt lysutbytte. Diodene er plassert i grupper som danner myke, elegante linjer tilpasset bilens design. Og automatisk fjernlyskontroll sørger for at du har best mulig sikt under mørkekjøring uten å blende  andre trafikanter.

Len deg tilbake og slapp av
Kupeen i den nye Corolla er laget med tanke på komfort. Sportssetene gir kroppen din god støtte, holder deg på plass og er behagelige også på langkjøring. Rattet er plassert slik at det føles så naturlig som mulig slik at det ikke blir slitsomt å kjøre. På rattet har du knapper som styrer sikkerhetsfunksjoner, infotainment og lydanlegg slik at du kan ha hendene på rattet hele tiden. Varme i rattet er et viktig pluss i de kalde periodene av året.

Det moderne multimediasystemet, den innovative multiinformasjonsskjermen og det skinntrukkede rattet med 3 eiker sørger for at du har full oversikt og kan styre alt med fingertuppene.

Design tilpasset din hverdag

Den nye Corolla Touring Sports er en stasjonsvogn som gir deg all den plassen du trenger, når du trenger den. I baksetene har passasjerene dine det like komfortabelt som de som sitter foran, takket være rikelig med benplass og god sittehøyde. Også bak i kupeen er det behagelig lys nede ved gulvet og det er varme i seteputene slik at komforten er høy også når termometeret er på sitt laveste. Bagasjerommet rommer en sykkel, golfvesker eller også hele familiens bagasje. Takket være den justerbare bunnplaten, praktiske sidelommer og seter som er lett å felle sammen, blir Corolla Touring Sports en fleksibel og praktisk bil som dekker behovene for de aller fleste.

Smart og praktisk

Vi har brukt mye tid og omtanke på å gjøre bagasjerommet så praktisk og fleksibelt som mulig, slik at du kan få med deg det du trenger.
1. Bunnplaten i bagasjerommet er vendbar, med teppe på den ene siden og sklisikker finish på den andre. Dermed kan du ta med deg blomsterkrukker, våtdrakter eller hunden din uten at du trenger bekymre deg. Og trenger du enda mer plass, kan du senke bunnplaten ett hakk nedover.
2. Trenger du ytterligere plass? Bare trekk i utløserhendelen på et av baksetene slik at
ett eller hele raden felles ned automatisk – enkelt og greit.

Åpne bagasjerommet - med foten

Når du har hendene fulle og skal åpne bagasjeromsdøren, vil du sette pris på at den kan styres med en fotsensor. Har du nøkkelen i lommen eller vesken, sparker du bare lett med foten under støtfangeren
bak, og slik kan du både åpne og lukke døren til bagasjerommet automatisk.

* Veil.pris inkl. frakt lev.og reg.omk. Årsavgift kommer i tillegg. **Finansieringeks Corolla: Startleie kr  50.000,- kr 2.290,-per mnd Totalt 132.440,-. Rente 1,95%.  Bindingstid 3 år /30 000 km. Tinglysning og etableringsgebyr tilkommer. Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: 0,33 l/mil, fra 76 g/km, fra 3 mg/km.  Med forbehold om skrivefeil.