RAV4 Hybrid AWD-i

Hybrid designet for norske forhold

RAV4 Hybrid AWD-i Style

Rask levering! Nå med kampanje og kundefordel kr 52.600,-

RAV4 er bygd uten kompromisser for å gi kjøreglede og designet for å skille seg ut. Det innovative, selvladende hybridsystemet sikrer deg alle fordelene med elektrisk kraft, uten ulempene med stadig lading. Kupeen er rommelig og komfortabel, og du får en bil med høy sikkerhet, god fremkommelighet og som er helt uten kompromisser.

RAV4 Hybrid AWD-i Style

Kampanjepris 549.900,-

Privatleie: 3.990,-/md**

Metallic lakk og vinterhjul inkludert

Startleie: 80.000,- Varighet: 3 år/45 000 km, rente 1,95% fastrente 3 år

 

Designet for alle slags veier og trafikkforhold

Med RAV4 behersker du alle slags situasjoner og forhold i trafikken, fra motorveier med høye fartsgrenser til den saktegående rushtidstrafikken i byområdene der lave utslipp er viktig.

Maksimal komfort for alle passasjerene

I forsetene sitter du høyt i stoler som er formet for å sikre full komfort, mens baksetet har god bredde i skulderhøyde, rommelige fotbrønner og takhøyde nok til at passasjerene kan strekke seg ut.

Full balanse mellom stil, sikkerhet og styrke

RAV4 har et robust karosseridesign og tidsriktig interiør. Takket være alle de aktive sikkerhetssystemene, kan du trygt begi deg ut i trafikken.

Et kraftfull design

RAV4 er kraftfull og stor. Du legger merke til de elegante LED-lyktene foran og de lange karosserilinjene som strekker seg mot de unike LED-lyktene bak som gir bilen en tydelig og lett gjenkjennelig stil.

En kupe med god plass

Kupeen er designet for å gi god plass og høy komfort for både fører og passasjerer. Interiøret preges av kvalitetsmaterialer, er smart utformet og har alt av moderne teknologi og komfortutstyr.

RAV4, ingen SUV er som den

Takket være den innovative TNGA-plattformen* har den nye RAv4 lavere vekt og lavere tyngdepunkt samtidig som chassiset er stivere og føreren har fått bedre oversikt. Du får en allsidig og anvendelig SUV som kan ta deg dit du vil på en sikker og komfortabel måte.

*Toyota New Global Architecture

Bekymringsfrihet for alle veifarende

Toyota Safety Sense er forbedret og utvidet med flere intelligente funksjoner som tar førerassistanse til et nytt nivå. Nå er det enda enklere å kjøre sikkert og unngå risikosituasjoner

Oppdag RAV4 Hybrid

Raffinert og individuell!

* Veil.pris inkl. frakt lev.og reg.omk. Årsavgift kommer i tillegg. **Finansieringeks RAV4: Startleie kr  80.000,- kr 3.790,-per mnd Totalt 216.440,- Bindingstid 3 år /45 000 km. Tinglysning og etableringsgebyr tilkommer. Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: 0,45 /lmil, 102 g/km, 2,1 mg/km.  Med forbehold om skrivefeil.