Prius AWD-i

Med intelligent firehjulstrekk

PRIUS AWD-i
Utviklet i Norge for norske forhold.

Prius med firehjulstrekk! Hybridikonet er utstyrt med et innovativt AWD-i-system utviklet av japanske ingeniører og testet på norsk snø.

Firehjulstrekksystemet er konstruert for å gi ekstra kontroll når veiene kan være sleipe og glatte som i regn og snø, og gir deg trygghet for å ta deg frem når du virkelig trenger det. Og siden systemet er så kompakt, går det ikke ut over fleksibiliteten eller bagasjeromsplassen.

Hybrid AWD-i er designet med tanke på krevende forhold; på regnvåt landevei, vinterføre med snø, is og bygater med humper og hull.

Hybrid AWD-i-systemet er alltid aktivt i hastigheter under 10 km/t for å gi bilen en myk start. mellom 10 og 70 km/t kobler det seg inn når det er behov for det.

 

Prius 1.8 AWD-i HSD Active

Kr 349.900,-*

 

*Inkludert frakt og lev. omkostninger

Prius 1.8 AWD-i HSD Active

PrivatLeie kr 2.190,- pr mnd**

**Forskudd kr 50.000,-, kjørelengde 30 000 km. 1,95% fastrente i 3 år

Gjennomført komfort og intiutiv teknologi

Prius AWD-i er en fornøyelse å kjøre. Det har aldri vært bedre å kjøre en hybrid. Den elektrisk forbrenningsmotoren fungerer sømløst sammen og hver for seg. De sørger for dynamisk akselerasjon  når du trenger det og de fine kjøreegenskapene forbedres med et lavt tyngdepunkt og mer lineær kraft.

Dette er en bil med tidsriktig utseende som matcher de avanserte teknologiene. Det nye designet har beholdt den klassiske Prius-silhuetten, men den er oppdatert med klare, rene linjer for å optimalisere luftflyten. Resultatet er en bil som er pen å se på samtidig som den gir en masse kjørelengde.

* Inklusive frakt, lev.og reg.omk. 13.600,-. **Privatleie eks. modell Prius AWD-i Active. Startleie 50.000,-. Totalt 128.840,-. 3 års bindingstid, kjørelengde 30 000 km. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: PRIUS AWD-i HYBRID fra 0,34 l/mil, fra 77 g/km, fra 4,4 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.