Yaris Hybrid Y20+

Yaris Hybrid Y20+

I 2019 feirer Yaris 20 år i Norge!
Dette markeres med jubileumsmodellen Y20+. Y20 kommer i fargene sølv, perlemor eller svart og får et tidsrikitg og stilig utseende med tak og designdetaljer i mørkt grått.

Modellen er utstyr med:
- Cruise Control
- LED Signatur foran og bak
- Navigasjon
- Selvladende hybrid
- Multimedia-system
- 15’ grå og maskinerte 8-eikers felger
- Grå sideskjørt, grill, speilhus og ramme rundt tåkelysene
- Lufteventiler, høyttalere og girvelger i mørk krom
- Svarte gulvmatter med sølvfarget ytterkant
- Mørktonede glass bak

 

Yaris Hybrid Active Y20+

Kampanjepris 239.000,-

Kampanjepris

Kr 239.900,-*

Privatleie: 1.390,-/md**

Startleie: 50.000,- Varighet: 3 år/30 000 km, rente 1,95% fastrente 3 år

Inkludert vinterhjul 

Yaris er forfriskende, stillegående, lettkjørt og pålitelig. Den kommer med en rekke forskjellige motoriseringer slik at du kan finne den som passer dine behov. Yaris Hybrid er enda mer behagelig og stillere enn før slik at du kan kjøre komfortabelt hele vein dit du skal med klassens minste utslipp.

Komfort og kontroll

Kupeen i Yaris er moderne, komfortabel og fra førerplassen har du full kontroll. Nye setetrekk, paneler og kaldblå instrumentbelysning gir interiøret en frisk og tidsriktig atmosfære. Instrumentpanelet er utformet slik at du får full oversikt. Mellom de to runde hovedinstrumentene, har du en TFT-fargeskjerm på 4,2" som viser deg riktig kjøredata underveis. Midt på dashbordet har du monitoren for Toyota Touch 2 multimediadisplaysystem der du kan spille av musikken din, ta telefonsamtaler håndfritt vi a Bluetooth og finne viktig informasjon når du er på reise.

Det moderne multimediasystemet, den innovative multiinformasjonsskjermen og det skinntrukkede rattet med 3 eiker sørger for at du har full oversikt og kan styre alt med fingertuppene.

Du kan stole på Yaris

I Yaris er Toyota Safety Sense (TSS) en del av standardutstyret. Du får en bil med viktige, aktive teknologier som gir trygghet også når vei - og trafikkforholdene er utfordrende.

Automatsik fjernlys

Registrerer lysene på møtende kjøretøy og trafikken foran bilen, samtidig som styrken på gatelys måles slik at systemet automatisk kan veksle mellom nær- og fjernlys etter behov og gi bet mulig oversikt og tryggest mulig kjøring i mørket.

Kollisjonsvern

Når TSS oppdager risiko for kollisjon, alarmeres føreren med lyd og lyssignal samtidig som bremsehjelp aktiveres. Dersom føreren ikke reagerer i tide, slås bremsene automatisk på for å forhindre eller redusere skader i en kollisjon.

Filskiftevarsling

Registrerer kjørefeltlinjene i veibanen og varsler føreren med lyd- og lyssignal samt ekstra servohjelp på rattet om nødvendig dersom bilen begynner å bevege seg ut av sitt kjørefelt uten at retningslysene er aktivert.

Skiltgjenkjenning

Leser skiltene langs veien og viser viktig informasjon som gjeldende fartsgrense på monitoren i instrumentpanelet. Systemet gir også føreren signal med lyd og lys dersom h*n ikke følger gjeldende bestemmelser.

Oppdag Yaris

  • Med automatgir som standard
  • Klasseledende miljøegenskaper
  • Romslighet og kvalitet som varer

Yaris gir deg en kjøreopplevelse som virkelig kan føles.

* Veil.pris inkl. frakt lev.og reg.omk. Årsavgift kommer i tillegg. **Finansieringeks Yaris: Startleie kr  50.000,- kr 1.390,-per mnd Totalt 100.040,- Bindingstid 3 år /30 000 km. Tinglysning og etableringsgebyr tilkommer. Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: Toyota Yaris fra 0,33 l/mil, fra 75 g/km og fra 0,008 g/km.  Med forbehold om skrivefeil.